hristo111
02.08.2011
26.02.2011
hristo111 прогнозира мача Левски - ЦСКА
06.02.2011
hristo111 прогнозира Дженоа - Милан и още 2 мача
03.02.2011
28.01.2011
25.01.2011
23.01.2011
22.01.2011
19.01.2011
17.01.2011
13.01.2011
12.01.2011
11.01.2011
09.01.2011
hristo111 прогнозира Парма - Каляри и още 3 мача
08.01.2011
06.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
28.12.2010