Групи |
Моите |
Групи на приятели |
Популярни |
Нови |
Създай група |

Sport.bg
Групи » Sport.bg» Теми» Новият дизайн на Sport.bg

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Новият дизайн на Sport.bg
Администратор написа на 09.05.2012 г.:
бате Коце , очевидно става въпрос за техническа грешка. Тук отново ще помолим всички, които забележат липсващи мачове, както и каквито и да е други нередности, да ни сигнализират на лично съобщение до Администратор или чрез друг от посочените начини за контакт с нас на страницата "За контакти". В коментарите такива сигнали са неудачни, защото доста по-бавно ще бъдат забелязани и ще бъдат предприети действия.

бате Коце написа на 09.05.2012 г.:
Аз имам едно питане. На какъв принцип се определя коя среща да влиза в дневния тираж? Днес примерно е финала в Лига Европа Атлетико (Мадрид) - Атлетик (Билбао), но този мач го няма, за сметка на разни първенства, които не вълнуват никой.

Данаил Колев написа на 08.05.2012 г.:
Не се сърдя така е,но ако исках да спечеля просто трябваше да ползвам тази тактика,а и тогава нямаше индикации за награди в годишното за това не се щадяха точките.

SG Eintracht Frankfurt написа на 08.05.2012 г.:
Не се сърдете приятели - Екстрасенс и Данаил Колев, но Вие сами си избрахте тактиката, в месеца в който не участвате в месечното класиране да си подготвяте колонки с коефициент над 100 и повече, за другият месец. Макар и да не играех като Вас, пак успявах да вляза в тройката.

Данаил Колев написа на 08.05.2012 г.:
И аз съм много на минус в годишното,но смятам че така е по добре с новите правила,ще е по интересно,но ще трябва да чакам доста време до декември месец.Успех на всички радвам се че сайта живна защото е много забавно и интересно.

SG Eintracht Frankfurt написа на 08.05.2012 г.:
Нека си има месечно класиране(с новите правила), годишно класиране и едно допълнително класиране с обосновани прогнози, в което да влизат потребители който са пуснали примерно минимум 10 обосновани в месеца, но да имат право всеки месец да играят, тоест да си пускат обосновани.И пак така по 3 на ден.... и благодаря за подкрепата:))

Администратор написа на 08.05.2012 г.:
ekstrasens, в твоето положение да сте максимум 4-5 човека. За сметка на това обаче при старите правила печелехте общо 6-7 човека постоянно. С новите правила се дава шанс на много повече потребители. Все пак вече сте печелил награда, така че не смятам, че оплакването Ви е резонно. Нека и другите имат шанса да спечелят.

SG Eintracht Frankfurt , интересно предложение. Ще го обсъдим.

CAB написа на 08.05.2012 г.:
Подкрепям с 2 ръце SG Eintracht Frankfurt. Да се раздроби класирането просто за по интересно, не е нужно да се дават награди за отделните класирания: отделно класически, отделно обосновани и колонки.

SG Eintracht Frankfurt написа на 08.05.2012 г.:
Предложение - може да се направи класиране на спечелени точки от само от обосновани прогнози, също. Да кажем, че в класирането могат да влязат хора който са прогнозирали минимум 10 обосновани за месеца. Като наградният фонд да е някакъв минимален.

ekstrasens написа на 08.05.2012 г.:
Сайта е страхотен , но с тези новите правила аз и такива като мен които са спечелили награда от началото на годината от месечното класиране, а в годишното са много на минус сме без никакъв смисъл за игра , поне до нова година .

Красимир Шишков написа на 07.05.2012 г.:
Нямах на предвид че правите грешки в крайните класирания.Защото ако беше така отдавна да съм се отказал.Видях че сте коригирали класирането.Просто забелязах неточност затова ви писах да се оправят нещата.

SG Eintracht Frankfurt написа на 07.05.2012 г.:
Прав е Администратора. То човек ако не е пускал до сега обоснована, няма и да пуска за напред.

бате Коце написа на 07.05.2012 г.:
ами 3 часа е предостатъчно време да прочетеш прогноза от 10-15 реда примерно. Вие си решавате, но все пак помислете над предложението. Даже може да направите една анкета с другите редовни участници в играта.

Администратор написа на 07.05.2012 г.:
бате Коце, а какъв е смисъла от многото обосновани прогнози малко преди срещата? Те се пишат, за да бъдат прочетени от другите потребители. Ако другите потребители ги прочетат, след като срещата е започнала, няма смисъл. Благодарим ти за предложението все пак.

бате Коце написа на 07.05.2012 г.:
Моето предложение е да намалите времето за обоснованите прогнози поне с един час, ако го направите да може да се пуска прогноза 3 часа преди срещата още по-добре. Ограничението от 5 часа е прекалено много според мен, все пак не може да стоиш пред компа по цял ден, налага се да се върши и друга работа ;-) Така ще има и повече обосновани прогнози, което добре и за сайта

Веселин Пд написа на 07.05.2012 г.:
И според мен новите опции са много яки.

SG Eintracht Frankfurt написа на 07.05.2012 г.:
Момчета, малко търпение към хората който правят този сайт. Наистина е много готин. Доставя на всички удоволствие. Откакто го открих почти не съм пропускал да вляза в сайта. И не всичко е пари. Заради любимата игра - футбол, сме тук, нали. Успех на всички потребители.

Администратор написа на 07.05.2012 г.:
Красимир Шишков, Грешки в крайните класирания няма. Имаше проблем с визуализацията заради новите правила. Всичко вече е коригирано. Правилата са написани достатъчно точно и ясно. Всички букви са с еднаква големина ;)

Данаил Колев, тази седмица ще публикуваме победителите и ще обявим как ще си получат наградите. Следете сайта.

Красимир Шишков написа на 06.05.2012 г.:
Дизайна на сайта е супер.Играта тук също ми харесва.Но забелязвам че правите грешки в класиранията на играта.Например аз не попадам в годишното класиране това което е в игра-годишно.При другото класиране това което е под мои колонки в годишното съм четвърти.Напишете новите правила на играта прогнози.Наградния месечен фонд.Как се изплащат печелби.Ясно и точно без малки букви.

Данаил Колев написа на 06.05.2012 г.:
Сайта хваща окото наистина много добра работа,искам само да попитам за предходните месеци ,аз съм един от победителите как ще бъдат известен за получаване на наградите :)

Страници:1 2Следваща

назад към главната страница на темата